ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ


Уште едно свежо парче од скопскиот рап артист Влади Ортографија во комбинација со Скитара на продукција.

Нивното ново заедничко парче е наречено „Приказ“, во кое Влади прљаво и тврдо со шеснаесет решетки прикажува збор-два за играва наречена рап.

Преслушај на линкот :