РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕНИГМА VS. ЛАЗ ВЕЃАС (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА -  ЕНИГМА VS. ЛАЗ ВЕЃАС (ВИДЕО)


Рап битката помеѓу Енигма од Куманово и Лаз Веѓас (Рап Позитив) е последната епизода од Mayday 2 настанот кој што се оддрша во Младинскиот Културен Центар во Скопје, на крајот од декември изминатата 2017-та година.

Како и претходните објавени бетлови кои беа таа вечер пред финалната - tittle match, така и оваа е од промо карактер и без судии и победник на крајот.

Доколку сеуште ја немате погледнато оваа епизода, можете да го сторите тоа на линкот под текстот, и да дадете ваш коментар кој е победник од овој натпревар.