ПОЕТИКА ФТ. БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - АЛО КОМИТЕТУ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА ФТ. БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - АЛО КОМИТЕТУ (ВИДЕО)


„Ало Комитету“ е најновиот сингл, и најсвежо видео кога е во прашање битолскиот рап.
 
Поетика и Боб Емси во соработка со Ненад Вржалски пред недела дена го презентираа ова видео, кое беше најава за алубумот - соработка на Поетика и Боб Емси наречен „Артефакт“ кој беше промовиран викендов во Битола.
 
За инструменталот, миксот и мастеригот се погрижи Дејан ТПЦ а видео обработката е на Дејан Трајчевски & Јове Илијоски.

Проверете го видеото на линкот под текстот: