СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА


Во овие ладни зимски денови пристигнаа неколку новитети од Битола за да се знае дека ниските температури не можат да го замрзнат и Битолскиот рап.

Скоуп, младиот рап артист од Битола во неговата нова песна насловена "Симптомите На Зимата" ги прикажа своите квалитети. Бит, микс и мастеринг на песната направил Дејан ТПЦ од Поетика.

Преслушајте на линкот подолу.