НИТРОРИПС - КАЖИ МИ

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ


Нова рап песна ни пристигна од Битола од добро познатиот рап ветеран Гоце Нитро.  

"Кажи Ми" е втора песна од новиот рап албум на Нитро кој е насловен "Нитроген". Преслушајте за што се работи на линкот подолу.