НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА


Уште еден старо-нов материјал беше промовиран од страна на велешкиот рапер -  Нешо (Авторизација).

„Крени Глава“ е неговиот нов сингл, за чија целосна продукција (live instruments, микс и мастер) беше задолжен Темелко Андреев.

Снимано во Авторизација / Импакт Продукција 2016та година.

Преслушај на линкот: