КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)


Струмичкото рап дуо Конфликт пред некој ден во етер ја промовираа својата нова трака.

Се работи за „Совршен Тим“, зад чија целосна продукција стои Кискинов. Снимана е во студиото на Дивизија.

За истата трака изработено е и lyrics video, од страна на Томи Николов.

Преслушајте ја траката на следниот линк: