КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА

КОНФЛИКТ -  ЕПИЗОДА


Тазе рап и од струмичкото дуо Спит и Владо 'Yo а.к.а Конфликт.

„Епизода“ е нивната најнова трака која ја промовираа на нивниот официјален youtube канал пред неколку дена. 

Битот е на Владо 'Yo додека миксот и мастерингот се на Dekoz. Снимано во Студио Лудус 2018.

Провери :