АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН


Од градот Велес доаѓа уште еден млад рап артист под името Андријан.

„Поделен“ е неговата најнова трака, со микс и мастер од Давид Блек, додека битот е позајмен од францускиот рап артист „Guizmo - Gangsta Paradise“.

Пресушајте на линкот:

Пред „Поделен“, Андријан соработуваше и со артистот GOX на траката „Позитива“ за чија музика и аранжман се погрижи Темелко Андреев.
Преслушајте ја овде :