РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - МАРВЕЛ VS. ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА / КРАЈМ VS. КОЉО DRUNK FLOW

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - МАРВЕЛ VS. ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА / КРАЈМ VS. КОЉО DRUNK FLOW


На Рап Скилз Македонија yotube каналот беа објавени уште две нови видеа од последниот евент Маyday 2 кој што се одржа во МКЦ - Скопје на 24ти Декември 2017 година.

И овие две нови епизоди се дел од бетловите кој беа од промо карактер така да за нив на крајот немаше одлука од судии и победник на дуелот.

Во најновите видеа  Влади Ортографија се соочува против Марвел и во последниот објавен Крајм против Кољо (Drunk Flow).

Доколку сеуште ги немате погледнато, уживајте во битките и дадете го вашиот коментар кој според вас е победник од натпреварот.