СТАНИЦА 048 ФТ. H$P - ГОРИ (ВИДЕО)

СТАНИЦА 048 ФТ. H$P - ГОРИ (ВИДЕО)


Прилепската рап екипа Станица 048 пред некој ден на својот официјален youtube канал го промовираа својот најнов видео запис.

Траката е со наслов „Гори“, а продукцијата е на H$P. Видео обработката е на Александар Златески.

На траката се појавуваат сите членови на групата.

Погледнете го спотот на следниот линк :