СЛАТКАРИСТИКА - КАЖИ ДА (ВИДЕО)

СЛАТКАРИСТИКА - КАЖИ ДА (ВИДЕО)


Вчера на својот официјален youtube канал Слаткаристика го промовираше својот нов сингл и видео запис. 

Траката е со наслов „Кажи Да“, а видео спотот за истата е исполнет со инсерти од неговата свадба со сопругата Сања Николиќ.

Зад музичката продукција и аранжманот стојат Јован Јованов и Иван Јованов - Iwayo, додека зад видео продукцијата се Бошко Столич - Flux и Филип Пауноски - Storryteller.

Погледнете го спотот на следниот линк: