СКИТЕР ФТ. KENNY WU & OBI-1 - OVERDOSE (ВИДЕО)

СКИТЕР ФТ.  KENNY WU & OBI-1 - OVERDOSE (ВИДЕО)


Членот на СКЦ, Скитер, вчера промовираше уште еден негов видео запис, кратко по оној од пред неколку дена што го објавивме - „Фанатик“, на која му гостуваше Нож.

Ова тазе видео парче и трака се наречени „Overdose“, а на истата му гостуваат два српски рап артисти - Kenny Wu и Obi-1 (Tvrdi Zid). 

Траката е целосно продуцирана од Ангело СКЦ, а видео обработката е на Ангело и Игор.

Погледнете го спотот на линкот подолу: