СИГИ - СТРЕП ФТ. ДЈ ЧВАРЕ (ВИДЕО)

СИГИ - СТРЕП ФТ. ДЈ ЧВАРЕ (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист Сиги дел од групацијата Токсиголози пред неколку дена на youtube презентираше старо нов материјал.

Се работи за траката „Стреп“ која е во соработка со ДЈ Чваре која што искочи пред неколку години но Сиги реши да ја освежи и оживее со видео спот.

Музиката на траката е на Nomaduzz, скречовите на ДЈ Чваре, а миксот и мастерингот на Гоги Полизов.

Во видео обработката учествуваа: Тино Костадиновски, Кристијан Теодоров, Гоги Полизов, Ивана Проданова, Мартин Митровски и Александар Пауновски.

Погледнете го спотот на линкот :