РАП ПОЗИТИВ ФТ. С.А.М. - CYPHER (ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. С.А.М. - CYPHER (ВИДЕО)


Уште една најнова соработка помеѓу Скопје и Тетово кога е во прашање рап музиката. 

Овојпат Рап Позитив заедно со С.А.М. го претставија нивниот најнов Cypher, за чија продукција се погрижи Слика - Drunk Flow.

Доколку сеуште не го имате погледнато видеото од оваа соработка проверете овде :