РАП ПОЗИТИВ - ЕВЕ НЕ НА ТВ (ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ - ЕВЕ НЕ НА ТВ (ВИДЕО)


Нова трака и спот од скопското рап дуо - Рап Позитив.

Траката е со наслов „Еве нè на ТВ“, а истата е продуцирана од  Lux Kmala.

Камерата е на Caros и Dead Snare, а видео обработката на Lux Kmala исто.

Погледнете го спотот на следниот линк: