ПУЛС ЕКИПА - БИТБОКС (МИСКТЕЈП - ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - БИТБОКС  (МИСКТЕЈП - ТЕСТАМЕНТ)


Ново парче од скопскиот рап состав, Пулс Екипа. Овој пат со видео на нивниот официјален youtube канал, во кое членот на оваа екипа, Бокса изведува битбокс.

Ова е третото и најново издание за нивниот микстејп наречен „Тестамент“, а воедно и првото видео за истиот.

Погледнете го видеото на следниов линк :

За повеќе инфо пратете ги Пулс Екипа и на нивните официјални страни:
Web Странаhttp://pulsekipa.webs.com/