НЕШО (АВТОРИЗАЦИЈА) - ВРЕМЕПЛОВ (ВИДЕО)

НЕШО (АВТОРИЗАЦИЈА) - ВРЕМЕПЛОВ (ВИДЕО)


Од велешката рап екипа Авторизација тазе се промовираше уште една трака со видео запис од нивниот новоизлезен албум „Убитон“.

Се работи за трет сингл по ред, 16та трака на албумот и со наслов „Времеплов“ а во изведба на Нешо. Траката е приказна за неговото детство и хип-хопот како музика заедно со неговите идоли кои  влијаеле на него и го изградиле во човекот што е он денес како и пријателите што останале на неговиот пат.

Битот е на Урбански и Кифа, миксот и мастерот се на Темелко Андреев (Авторот), а видеото е на Ненад Ставровски (Нешо).

Погледнете го видеото на следниот линк:

ДОКОЛКУ СЕУШТЕ ГО НЕМАТЕ НАБАВЕНО АЛБУМОТ, НЕ ЧЕКАЈТЕ !

ПОВЕЌЕ ИНФО НА : https://www.facebook.com/Avtorizacija-190015197703215/?fref=ts