MC NERV - ФАНКТАГОНИЗАМ (ВИДЕО)

MC NERV - ФАНКТАГОНИЗАМ (ВИДЕО)


Членот на скопската рап екипа PaRaDoX, EмСи Нерв, пред скоро време го извади својот најнов соло сингл за кој изработи и видео запис.

Траката е со наслов „Фанктагонизам“ а на истата за аудио продукција, аранжман, видео обработка и монтажа се погрижи самиот артист Нерв.

Снимано во Sarissa Redords.

Погледнете го спотот на следниот линк: