INKLINGZ - КАЛИБАР 9 (ВИДЕО)

INKLINGZ - КАЛИБАР 9 (ВИДЕО)


Скопското рап дуо Inklingz не почастија со уште едно ново видео и нова трака пред нивната промоција на новиот проект наречен Tesseract.

Траката е со наслов „Калибар 9“ и истата се наоѓа на албумот, чија промоција ќе се оддржи на 11 Декември во Ресторан - Клуб МКЦ ( задната страна на Младинскиот Културен Центар ) од 20 часот ! А албумчето ќе може да го купите по цена од 100 денари.

Продукцијата на траката е на Мика (СПК), а миксот и мастерингот се на Лука Кантарџиев. Видео обработката е на Никола Велковски и Лео Јакимовски.

Проверете го спотот на линкот под текстот: