EST2M - КРУГ (ВИДЕО)

EST2M - КРУГ (ВИДЕО)


Лазар Новаков е рап артист кој што доаѓа од југот на Македонија -  Гевгелија

Познат како Est2M, Лазар е еден од оние рап артисти кои што го негуваат својот акцент во своите траки, а уште еден пример за тоа е неговата најнова трака и спорт наречена „Круг“.

За целосната музичка продукција на траката се погрижи Марко - Зад Аголот, а видео обработката на спотот е на Димитар Новаков.

Погледнете го спотот на линкот подолу: