ЕКСЦЕС - КЛЕОПАТРА (ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - КЛЕОПАТРА (ВИДЕО)


Рап дуото Ексцес (Тракер и Јоцифер) пред неколку дена го промовираа својот најнов видео запис и снгл.

Траката е со наслов „Клеопатра“, а како придружен вокал се појавува и Глигор Поповски - Фама.

Музиката е на Андреј Трајковски - Тракер, аудио продукцијата на Урбан Рекордс а видео продукцијата на Гнасни Деца Продукција. Монтажата е на Гордан Божиновски.

Погледнете го видеото на овој линк: