ДАВИД БЛЕК ФТ. МАРТИНА МИТРЕВСКА - НОСТАЛГИЈА (ВИДЕО)

ДАВИД БЛЕК ФТ. МАРТИНА МИТРЕВСКА - НОСТАЛГИЈА (ВИДЕО)


Ново видео од младиот скопски рап артист David Black. Траката е со наслов „Носталгија“, а на неа гостува и Мартина Митревска.

Аудио продукцијата е на Стефан Блажевски.

Камера: Дарко Јовановски, Сергеј Сарчевски, Steffonator, Борнео Седеу Нишевиќ (BonnoTV). Визуелните ефекти и колор корекцијата се на Марко Марковиќ.

Погледнете го спотот на линкот подолу: