ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ЗАКАНА (ВИДЕО)

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ЗАКАНА (ВИДЕО)


Скопскиот рап артист Дадо Ортографија штотуку го презентираше на својот youtube канал својот најнов видео запис.

Се работи за синглот „Закана“, а за истата продукциски и видео аранжман се погрижи екипата на Ортографија.

Погледнете и преслушајте го тазе Дебармаалскиот мрсен звук на Дадо :