СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)


Продуцентот и член на скопската рап екипа Raw 'N' Wicked - Nin Vibe оствари соработка со њујоршкиот рапер Homeboy Sandman од Stones Throw Records.

Траката е со наслов „Keep It Real“, продукцијата е целосно на Nin Vibe а на траката се раперите Homeboy Sandman и Mystro

Оваа трака се наоѓа на третиот винил албум  наречен „Kindness for Weakness“ кој излезе на 6ти Мај.

https://www.stonesthrow.com/store/album/homeboysandman/kindness-for-weakness

Нa истиот албум освен Nin Vibe, се наоѓаaт и легендарните продуценти како Large Professor, RJD2, Paul White, како и El RNTC, J57, Edan, Until the Ribbon Breaks, V-Man, Eric Lau, 2 Hungry Bros, Georgia Anne Muldrow и Jonwayne.

Преслушајте ја траката на следниот линк: