ПОЧИНА P.O. ЧЛЕН ОД ДВИЖЕЊЕТО BANG BANG BOOGIE

ПОЧИНА P.O. ЧЛЕН ОД ДВИЖЕЊЕТО BANG BANG BOOGIE


   Почина кумот и член на Бронкс движењето Bang Bang Boogie (Издавачка Куќа), George P.О. Brown. Bang Bang Boogiе беше движење кое се залагаше за одржувањето на хип хоп сцената во Бронкс. Во ова движење освен P.O. членуваа и MC-њата Cuban Link, Lord Tariq, S-One, Hocus 45 и Mysonne. Почивај во мир брату !