МОЌЕН COMEBACK НА SCARFACE

МОЌЕН COMEBACK НА SCARFACE


Хјустоншката рап легенда Scarface неодамна објави музичко видео за траката „Black Still" којашто има револуционерен бекграунд и всушност претставува еден вид на ре-креација/tribute на “Black Steel In The Hour Оf Chaos” од Public Enemy. Траката е дел од EP-то „Deeply Rooted: The Lost Files“ коешто се состои од 10 песни , најавено за 15-ти декември годинава на Facemob/BMG и впрочем е екстензија на LP-то  „Deeply Rooted“ од 2015-та.