ВЛАДО YO x ТОМИ - $R2K17TR ФТ. СПИТ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO x ТОМИ - $R2K17TR  ФТ. СПИТ (ВИДЕО)


Струмичките рап артисти Владо Yo и Томи во соработка со Спит од Конфликт пред скоро време ја извадија најновата трака $R2K17TR.

Битот од истата е на Bvnx Beats - The Illest, а миксот и мастерингот се на Владо Yo. 

Ова е најнова најава за заедничкиот проект на Владо Yo и Томи наречен - $.B.M.B.

Проверете: