РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - С.А.М. VS. КИСКИНОВ (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА -  С.А.М. VS. КИСКИНОВ (ВИДЕО)


На 24ти Декември 2017 година во МКЦ (Младински Културен Центар) се одржа финалето од првата сезона на македонската бетл рап лига - Рап Скилз Македонија, помеѓу ТриМ и Лукс Кмала.

Покрај финалето, односно title match-от, се одржаа и уште 4 други промо битки кои ќе се објавуваат редоследно на официјалниот youtube канал на Рап Скилз Македонија. Една од тие промо битки а водено и прва објавена е онаа помеѓу С.А.М. ака Курчо од Тетово и Кискинов (Дивизија) од Струмица.

Овие типови на битки се од промотивен карактер и нема прогласување на победник ниту судии кој што го судат бетлот. Само три рунди head to head помеѓу бетлерите. 

Доколку сеуште го немате погледнато видеото можете да го видите на линкот подолу и да искоментирате кој беше подобар според вас.

Уживајте: