МУЗИЧКО ПАТУВАЊЕ СО ГРАМОФОНИТЕ НА КИСКИНОВ!

МУЗИЧКО ПАТУВАЊЕ СО ГРАМОФОНИТЕ НА КИСКИНОВ!


Утре (30.01.2016) во Сцена 112 - Струмица со почеток од 22 часот свој DJ сет ќе има продуцентот, а воедно и артист од струмичката група Дивизија - Кискинов

Ова е трети пат што ќе се одржи настанот насловен "Музичко патување со грамофоните на Кискинов". Влезот е бесплатен,па се гледаме во Сцена 112!