GOLDEN AGE HIP-HOP СО ДЈ МАСТЕР ЏИ ВО БУРЕ БАР (КОЧАНИ)

GOLDEN AGE HIP-HOP СО ДЈ МАСТЕР ЏИ ВО БУРЕ БАР (КОЧАНИ)


Доколку сте од Кочани или околните градови и барате место за добар провод а сте љубители на златната ера на хип-хоп музиката, Буре Бар во Кочани е локацијата на која треба да се упатите вечерва 8ми април.

Домаќин на Golden Age Hip-Hop забавата е ДЈ Мастер Џи, кој продолжува секој викенд да ги прави одличните журки исполнети со најдобрите  стриктно хип-хоп траки на сите времиња.

Почетокот на забавата е од 22:30 часот па се до после полноќ. Влезот е бесплатен. Не пропуштајте !   

Линк од настанот: https://www.facebook.com/events/1243287535768701/