ДВЕ ГОДИНИ FUNKY FRESH ВО СТАНИЦА 26 СО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН - DJ FLIP ОД ИРСКА

ДВЕ ГОДИНИ FUNKY FRESH ВО СТАНИЦА 26 СО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН - DJ FLIP ОД ИРСКА


Ди-џеј колективот наречен Funky Fresh оформен од ДЈ Чваре, HyperTech и ДЈ Гоце САФ кој започна со организирање на редовни журки низ скопските клбуови на први март 2018-та слават две години од своето постоење.

После безбројни органзирани настани како GangStarr Foundation, The Beatnuts, Jeru the Damaja, Illa J, Skopje Vinyl Convention - Centrala, Jon1st, DJ Propo'88 The Insomniac, DJ ANGELO, Boca 45, Large Pro, DIAMOND D, Marc Hype, Lord Finesse, DJ IRon, Bdat Dzutim, DJ SKILL, DJ Magos, ROOTS RAID, Positive Cut's, Dj Woo-D, Funk Soul Brothers, DJ Noki Nole, DJ JOPA, Dr. Smeđi Šećer, Rob Manga, DJ Samm The Man и проширување на тимот со имиња како ДЈ Страјк, Димитри од Чаир, Илич, Дрази Драгз и Оки Доки, организаторите ве покануваат на уште една јубелејна журка по повод нивниот втор роденден.

На 1-ви Март, 2018та година со почеток од 23 часот во Станица 26 - Скопје, специјален гостин по повод роденденот ќе биде повеќекратниот world scratch ДЈ Флип од Даблин, Ирска.

Влезот ќе чини 100 денари а со секоја купена влезница ве очекува и специјален Funky Fresh подарок. Не пропуштајте !