ЖИЛЕ И ВАЛИ - РЕАЛИТИ ВЕ МАВА ФТ. TOMMY BOY (ВИДЕО)

ЖИЛЕ И ВАЛИ - РЕАЛИТИ ВЕ МАВА ФТ. TOMMY BOY (ВИДЕО)


По подолго време пауза со ново видео во етер со свежо мрсно видео се враќаат и рап составот од Скопје, Reality (Жиле, Вали и Tommy Boy).

„Reality Ве Мава“ беше промовиран пред неколку дена и е доказ дека звукот на Reality сеуште ги мрда главите на сите вистински во играта.

Рециталот е цел на Жиле, освен рефренот, а продукцијата на траката е на Вали. Снимано во Reality Records.

Навратете се на звукот од златната ера со Reality на линкот подoлу: