ТОНИ ЗЕН ФТ. СИГИ - ПРЉАВО НА БАЛКАН (ВИДЕО)

ТОНИ ЗЕН ФТ. СИГИ - ПРЉАВО НА БАЛКАН (ВИДЕО)


Пред два месеци ја најавивме , а од денес е достапна и на ју туб. Се работи за вториот дел на траката Под Контрола од Тони Зен, која носи наслов "Прљаво на балкан", а официјалната промоција траката, а водено и видеото ја доживеаа вчера во киното Cineplexx .

На траката гостува Сиги , а што тема е опфатена во траката, ќе ве оставам да слушнете под содржината. 

Целосната продукција е на BMA Brothers Production, поточно: 

Режија: Мерт Аслани
Сценарио: Тони Зен & Мерт Аслани
Директор на фотографија: Александар Крстевски
Монтажа: Елвис Дурмишовски
Постпродукција: Берт Аслани
Гафер: Иван Ѓоршев
Светло: Драги Јанчев
Шминка: Ирена Сенокозлиоска
Музика: Матеј Џајковски
Текст: Тони Зен & Сиги
Вовед и одјавна музика: Бертан Аслани 
Дизајн: Иван Ѓеоѓиевски

Проверете и дадете го вашето мислење во коментар.