СКИТЕР & НОЖ ФТ. ДРАЗИ ДРАГС - CHERNOBILLMATIC (ВИДЕО)

СКИТЕР & НОЖ ФТ. ДРАЗИ ДРАГС - CHERNOBILLMATIC (ВИДЕО)


Тазе рап видео од Кисела Вода - СК, беше промовирано пред неколку дена во етер.

Се работи за соработка помеѓу СКЦ и Хипхоплетика односно Скитер, Нож и Дрази Драгс кој за прв пат по подолго време не се јаува само како ди-џеј туку и со свој рецитал.

„Chernobillmatic“ е најтазе парче од кујната на СКЦ. За аудио продукцијата на траката беше задолжен Ангело, а видео обработката на траката е на Ајнштајн и Ангело.

Скречовите се на Дрази Драгс. Уживајте: