С.П.Н. - ПРЕСВРТ (ВИДЕО)

С.П.Н. - ПРЕСВРТ (ВИДЕО)


С.П.Н. (Сам против надворешноста) е артист кој ни доаѓа од Кичево. Тој пред некој ден во етер го пушти првиот негов спот насловен "Пресврт" во кој сака да даде еден репрезент за него и градот од кај што доаѓа. 

Песната е снимена во TNL Production - Кичево, додека видеото и монтажата за видеото се на самиот артист. 

Како сето тоа изгледа, можете да проверете на линкот под содржината.