РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 5 (БИТОЛА) BRKFX VS. LUX KMALA

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 5 (БИТОЛА) BRKFX  VS. LUX KMALA


Викендов се објави и последната епизода, петта по ред од Рап Скилз Македонија настанот кој што се оддржа во Битола во локалот Бордело Бар.

На последната битка за ова збиднување, скиловите си ги одмерија BRKFX (Скопје) и Lux Kmala (Скопје).

Судии на овој меч беа: Kоста Фристајлер, Огнен Битбокс и Гоце-Нитро (Stress).

Уживајте во најновата епизода, и очекувајте уште доста нови виде од организацијата на Рап Скилз.