НАКО - БОЉЕ УТРЕ (ВИДЕО)

НАКО - БОЉЕ УТРЕ (ВИДЕО)


„Боље Утре“ е насловот на траката на младиот рап артист Нако за која има снимено и спот.

Продукцијата на траката е на Трајче Цветковски а снимано во VPodrum. Камера и видео обработка на Dead Snare и Нако.

Погледнете го видеото на линкот :