МИСТА 93 & TAPE 83.2 - ТВУРД ПРОФИЛ!

МИСТА 93 & TAPE 83.2 - ТВУРД ПРОФИЛ!


Артистот од Штип, кој веќе подолго време твори во Бугарија, а станува збор за Миста 93, деновиве не почасти со ново парче насловено "Твурд Профил". 

На траката како гостин се јавува Tape 83.2, додека миксот е на Брадата & VPD, а вокалите и мастерингот се на SPES Продукција. 

Траката е зачинета и со видео запис кој ќе можете да го погледнете на линкот под содржината.