МАРШ - УШТЕ ЕДНА ЗА ГРАДОВ (ВИДЕО)

МАРШ - УШТЕ ЕДНА ЗА ГРАДОВ (ВИДЕО)


Марш, членот на скопската рап екипа Metaphorce денес го промовираше својот најнов видео запис за уште една негова нова трака.

Траката е „Уште една за градов“ - посветена на неговиот роден град Скопје во која раскажува и го опишува погледот низ неговите oчи на ова место.

Продуцирана од Даре ДТ, снимано во Зад Аголот Продукција, ова парче треба да се најде на соло проектот на кој што работи артистот.

Видео обработката е на Чен и Лириковен Пироман.

Погледнете го спотот :