GLODARAX ФТ. СИГИ - БЕСОВИ (ВИДЕО)

GLODARAX ФТ. СИГИ - БЕСОВИ (ВИДЕО)


Членот на рап групата Токсиколози  - Сиги,  денеска го објави својот најнов видео запис на youtube.

Се работи за соработка со скопски drum and bass, јungle, dub step ди-џеј и продуцент со име GlodaraX , за чија целосна продукција на траката беше и задолжен тој.

Зад видео продукцијата на спотот стојат Огнен Шапковски од Мелем Продакшн, Кристијан Теодоров и Бојан Стефановски.

Спотот може да го погледенте на линкот подoлу: