ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО НАЈАВА)

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО НАЈАВА)


Гевгелиските рапери Гера и Љушев, на ју туб пред некој ден ја пуштија видео најавата за песната Тет А Тет која ќе треба да излезе за некоја недела.

Целоснсната продукција за песната е на Сектор А продукција од Гевгелија. Што ќе можеме да чуеме во песната ќе почекаме уште некој ден, а до тогаш погледнете ја видео најавата која се наоѓа под содржината.