EST2M x VIKCI - ФИЛМ (ВИДЕО)

EST2M x VIKCI - ФИЛМ (ВИДЕО)


Уште едно видео од југот на Македонија (Гевгелија) кое припаѓа на артистите Еst2m и Vikci.

Се работи за траката со наслов „Филм“, чие видео е презентирано уште во 2016та но реобјавено на youtube каналот на Vikci, пред неполн месец, па ви го презентираме за прв пат на нашата страна.

Аудио продукцијата на траката, заедно со миксот и мастерингот се на Коце (Зијан), додека видео обработката е на Лазар Новаков и Димитар Новаков.

Доколку сеуште го немате погледнато спотот проверете на линкот подолу: