BAD CONTRACT FT. GAZDA PAJA & YOUNG PALK - АЛО (ВИДЕО)

BAD CONTRACT FT. GAZDA PAJA & YOUNG PALK - АЛО (ВИДЕО)


Од Охрид ни пристига уште една вест ! 

Овој пат ексклузивно на днс.мк ќе можете да го погледнете новиот спот на охридските рапери Bad Contract во соработка со српските рапери Газда Паја и Јонг Палк

Станува збор за колаборација која настана пред фестивалот Ало 2 , кој се одржа на 29ти јули оваа година, па поради тоа и песната го носи насловот АЛО.

Аудио продукцијата е на M.W.Production - Охрид, додека видеото го има снимено Ладислав Кинг , а монтажата е на N.I.K. 

Линкот за да го погледнете спотот се наоѓа под содржината, погледнете и дадете го вашето мислење. Уживајте!