2 SHKUPI FLOW - NA PO VIJM (ВИДЕО)

2 SHKUPI FLOW - NA PO VIJM (ВИДЕО)


Скопското рап дуо - 2 Shkupi Flow ( Арменд и Goca Flow) познати по нивната трака Shkupi Represente, се враќаат со нова трака и спот по 10 години пауза

Чаирскиот рап состав овој пат прави come-back со опасна бум-бап рапоина со наслов „Na Po Vijm“ (Ние Си Доаѓаме), и во моментов со полна пареа работат на албумот.

Битот е на Бетим Зекири, миксот и мастерингот се на Аго - ДНС Продукција  каде што и е снимана траката, а гостин со своја скреч сесија е и ДЈ Страјк (Легијата). Видео обработката на спотот е на Славе Стојановски и Бетим Зекири.

Спотот може да го погледнете овде :