ТОКСИКОЛОЗИ УТРЕ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА ВО МИСТИК!

ТОКСИКОЛОЗИ УТРЕ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА ВО МИСТИК!


Утре во клубот Мистик во Штип, Токсиколози (Сиги,Кацар,Џоле) со настап во живо ќе го промовираат нивниот прв заеднички албум насловен "Пушти Глас".

Почетокот е закажан за после 00 часот, влезот е 100 денари, а на самото место ќе можете да го купите и нивниот албум. Диџеј кој ќе биде задолжен за атмосферата пред да почне журката ќе биде DJ Druggy (Anomalia Nativa). 

После промоцијата утре на Зад Аголот , се префрламе во Мистик, дојдете да се издружиме!