СТИХОВЕН КАЛИБАР И ЈАНА БУРЧЕВСКА - СОДОМ

СТИХОВЕН КАЛИБАР И ЈАНА БУРЧЕВСКА - СОДОМ


По 6 години од пензионирањето, Стиховен Калибар повторно со нова песна. Овој пат во соработка со музичкиот “Идол” Јана Бурчевска ја снимија песната со наслов “Содом”. Во неа тој се осврнува на падот на моралот на градот Скопје кој по својата расипаност и развратност е олицетворение на библискиот Содом. Продуцент на песната е Bruce Hullter од Ваљево Србија.

Преслушајте ја песната на следниот линк: