КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)


По повод 10 годишнината од рокање мрсна рапоина на микрофонот, Кртот пред неколку дена промовираше уште еден тазе сингл.

„Етер“ е најновото парче од Чорбаџи Битанга со кој го најавува неговиот албум кој е во подготовка, наречен - Форми На Злото.

Траката е целосно продуцирана од Мастер Yo, а за истата е изработено и lyrics видео.

Пpоверете: