КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)


Кацар од Токсиколози во соработка со Druggy (Anomalia Nativa) објавија нов заеднички сингл со наслов „На Дело“.

Траката е целосно продуцирана од Druggy, а за истата се изработи и lyrics видео чија обработка е на Тамара Марковска.

Проверете го ова свежо парче на линкот подолу: