FUNKY FRESH 032 ВО КАПАН АН - TRIBUTE TO WEST COAST HIP HOP VOL.3

FUNKY FRESH 032 ВО КАПАН АН - TRIBUTE TO WEST COAST HIP HOP VOL.3


Вечерва 8ми април во Капан Ан (Скопје), тимот на Funky Fresh екипата продолжува со хип-хоп забавите и 32 издание од овој евент.

На репертоар вечерва е по трет пат, трибјуот за Западниот Брег, односно West Coast tribute vol.3 журка.

Зад грамафоните цела вечер ќе врти West Coast класики следниот состав: ДЈ Гоце САФ, ДЈ Страјк и ДЈ Чваре.

Почетокот е на полноќ, влезот се плаќа 100 денари а после 01 часот е 150 денари. 

Линк од настанот: https://www.facebook.com/events/960253724109605/